Jan Javůrek

Bakalářská práce

Omega-3 a 6 nenasycené mastné kyseliny

Omega-3 and 6 unsaturated fatty acids
Anotace:
Abstrakt JAVŮREK, Jan. Omega-3 a 6 nenasycené mastné kyseliny. [Bakalářská práce] Vysoká škola hotelová. Praha: 2017. Celkový počet stran 63 Vícenenasycené mastné kyseliny omega-3 a omega-6 jsou dlouhodobě středem pozornosti odborníků i široké veřejnosti. Je to pro jejich nezastupitelný fyziologický význam v lidském organismu. Tato práce se zabývá omega-3 a omega-6 nenasycenými mastnými kyselinami …více
Abstract:
Abstract JAVŮREK, Jan. Omega-3 and 6 unsaturated fatty acids. [Bachelor’s Dissertation] The Institute of Hospitality Management. Prague: 2017. Total number of pages 63 Omega-3 and omega-6 polyunsaturated fatty acids have been attracting attention of both, experts and public for a long time. It is because of their irreplaceable physiological significance for the human organism. This work deals with …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2017

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 6. 6. 2017
  • Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
  • Oponent: doc. MUDr. Karel Dohnal, CSc.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze