Omega-3 a 6 nenasycené mastné kyseliny – Jan Javůrek
Jan Javůrek
Bakalářská práce
Omega-3 a 6 nenasycené mastné kyseliny
Omega-3 and 6 unsaturated fatty acids
Anotace:
Abstrakt JAVŮREK, Jan. Omega-3 a 6 nenasycené mastné kyseliny. [Bakalářská práce] Vysoká škola hotelová. Praha: 2017. Celkový počet stran 63 Vícenenasycené mastné kyseliny omega-3 a omega-6 jsou dlouhodobě středem pozornosti odborníků i široké veřejnosti. Je to pro jejich nezastupitelný fyziologický význam v lidském organismu. Tato práce se zabývá omega-3 a omega-6 nenasycenými mastnými kyselinami …víceAbstract:
Abstract JAVŮREK, Jan. Omega-3 and 6 unsaturated fatty acids. [Bachelor’s Dissertation] The Institute of Hospitality Management. Prague: 2017. Total number of pages 63 Omega-3 and omega-6 polyunsaturated fatty acids have been attracting attention of both, experts and public for a long time. It is because of their irreplaceable physiological significance for the human organism. This work deals with …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2017
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/15093/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 6. 6. 2017
- Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
- Oponent: doc. MUDr. Karel Dohnal, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
JAVŮREK, Jan. \textit{Omega-3 a 6 nenasycené mastné kyseliny}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/p9dai0/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Vliv rozdílného příjmu omega 3 nenasycených mastných kyselin na lidský organizmus
Josef DRDA -
Analýza omega-3 mastných kyselin z rybích extraktů
Sára FILIPOVÁ -
Omega-3 a Omega-6 nenasycené mastné kyseliny v potravinářském průmyslu a ve farmacii
Lenka BARTLOVÁ -
Vliv antioxidantů na stabilitu a profil n-3 mastných kyselin v doplňcích stravy
Markéta Blažková -
Postoj veřejnosti k alternativním formám doplňků stravy s n-3 mastnými kyselinami
Alice Staveníková -
Omega-3 a Omega-6 nenasycené mastné kyseliny v potravinářském průmyslu a ve farmacii
Lenka BARTLOVÁ -
Vliv rozdílného příjmu omega 3 nenasycených mastných kyselin na lidský organizmus
Josef DRDA -
Trans mastné kyseliny ve výživě člověka a jejich vliv na zdraví
Alena Tokareva