Dominik Sihlovec

Bakalářská práce

Výskum produktov Pivnice Radošina za pomoci conjoint analýzy

Výzkum produktů Pivnice Radošina za pomoci conjoint analýzy
Anotace:
Cílem bakalářské práce bylo zjistit, kterým ze skoumaných atributů produktů bílého a červeného vína a jejich levelů přirazuje spotřebitel nejvyšší váhu v rámci rozhodování o koupě, když musí porovnávat různé kombinace těchto parametrů, jaký užitek mu jednotlivé kombinace atributů přinesou, a v neposlední řadě práce aplikovala výsledky analýzy na konkrétní produkty portfolia Pivnice Radošina. Využitou …více
Abstract:
The purpose of the bachelor’s thesis was to clarify which of the researched products’ attributes are the most significant in influencing the consumer’s choice at the wine market, if the products have different combinations of supposed attributes. Secondary goals were to estimate the utility values of the attributes, and finally to compare the profiles' utility values with the current product portfolio …více
Abstract:
Cieľom bakalárskej práce bolo zistiť, ktoré zo skúmaných atribútov produktov bieleho a červeného vína a ich levelov zavážia u spotrebiteľa najviac, ak si má vybrať medzi ich rôznymi kombináciami, aký úžitok mu jednotlivé kombinácie atribútov prinesú, a v neposlednom rade aplikovať výsledok analýzy na konkrétne produkty nachádzajúce sa na trhu. Využitou metódou zberu a analýzy dát bola tradičná conjoint …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 11. 2017

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 30. 5. 2018
  • Vedoucí: Olga Horová
  • Oponent: Jitka Černá

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/73815

Vysoká škola ekonomická v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management