Veronika Havránková
Bachelor's thesis
Hodnocení a výroba různých druhů vloček
Evaluation and production of various kinds of flakes
Abstract:
Bakalářská práce na téma "Hodnocení a výroba různých druhů vloček" je rozdělena do několika částí. V první části jsou popsány podmínky pěstování, chemické a anatomické složení vhodných druhů obilovin pro vločkování. Další část je věnována nutričním hodnotám, obsahu škrobu a vlákniny. Poslední praktická část popisuje výrobu vloček na domácím přístroji Duett 200 a sestavení senzorického dotazníku pro …moreAbstract:
The bachelor thesis on topic „Evaluation and production of various kinds of flakes“ is divided into several parts. In the first part are described conditions of cultivation, chemical and anatomical composition of suitable cereals for making flakes. The next part is about nutritional values, starch and fiber content. The last practical part describes the production of flakes on the home appliance Duett …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 16. 4. 2018
Thesis defence
- Supervisor: doc. Ing. Viera Šottníková, Ph.D.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgriSciencesBachelor programme / field:
Chemistry and Food Technology / Food Technology
Theses on a related topic
-
Nutriční hodnoty tradičních evropských kuchyní
Vladislav Vondrášek -
Výroba a základní nutriční analýza müsli z netradičních obilovin a jedlých květů
Tereza Šťastná