Veronika Havránková

Bachelor's thesis

Hodnocení a výroba různých druhů vloček

Evaluation and production of various kinds of flakes
Abstract:
Bakalářská práce na téma "Hodnocení a výroba různých druhů vloček" je rozdělena do několika částí. V první části jsou popsány podmínky pěstování, chemické a anatomické složení vhodných druhů obilovin pro vločkování. Další část je věnována nutričním hodnotám, obsahu škrobu a vlákniny. Poslední praktická část popisuje výrobu vloček na domácím přístroji Duett 200 a sestavení senzorického dotazníku pro …more
Abstract:
The bachelor thesis on topic „Evaluation and production of various kinds of flakes“ is divided into several parts. In the first part are described conditions of cultivation, chemical and anatomical composition of suitable cereals for making flakes. The next part is about nutritional values, starch and fiber content. The last practical part describes the production of flakes on the home appliance Duett …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 16. 4. 2018

Thesis defence

  • Supervisor: doc. Ing. Viera Šottníková, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendel University in Brno

Faculty of AgriSciences

Bachelor programme / field:
Chemistry and Food Technology / Food Technology

Theses on a related topic