Fine Dining restaurace v České republice a zahraničí – Bc. Karolína Worková
Bc. Karolína Worková
Bakalářská práce
Fine Dining restaurace v České republice a zahraničí
Fine Dining Restaurant in Czech Republic and Abroad
Anotace:
Tato bakalářská práce se věnuje komparaci šesti vybraných Fine Dining restaurací v České republice a ve Spojených arabských emirátech. Cílem výzkumu je analyzovat a porovnat nabídku jednotlivých konceptů. První část práce je teoretická, kde je objasněna základní terminologie z oboru gastronomie, význam kulinářského cestovního ruchu nebo je vysvětlen pojem rozšířený marketingový mix 5P. Základem analytické …víceAbstract:
This bachelor thesis focuses on the comparison of six selected Fine dining restaurants in the Czech Republic and the United Arab Emirates. The aim of the research is to compare and analyse the offer of each concept. The first part of the thesis is theoretical, where the basic terminology from the field of gastronomy and the impact of culinary tourism as well as the concept of the extended 5Ps are explained …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 11. 2022
Identifikátor:
https://is.ucp.cz/th/lfrzm/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 1. 2. 2023
- Vedoucí: Ing. Lada Popl Petránková
- Oponent: Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
WORKOVÁ, Karolína. \textit{Fine Dining restaurace v České republice a zahraničí}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/pan251/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Preference Fast Food vs. Slow Food v gastronomii
Karolína Králová -
Ojedinělý gastronomický koncept
Jaroslava Gopaul -
Marketingový komunikační mix vybraného hotelu
Viktoriia Cherepkova -
Marketingový a komunikační mix hotelu „Quinta Da Ria“
Valeriia Sokha -
Marketingový mix vybraného hotela
Natália Hudecová -
Marketingový mix vo vybranom vinárstve
Michelle Morávková -
Marketingový mix vo vybraných vinárstvach Malokarpatských vinohradov
Petra Klemová -
Marketingový mix spoločnosti PAUL
Rastislav Škvarka