SÝKORA, Michal. \textit{Změny senzoricky aktivních látek během zrání vybraných druhů přírodních sýrů}. Online. Disertační práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/pao482/.
SÝKORA, Michal. <i>Změny senzoricky aktivních látek během zrání vybraných druhů přírodních sýrů</i>. Online. Disertační práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/pao482/.
SÝKORA, Michal. Změny senzoricky aktivních látek během zrání vybraných druhů přírodních sýrů. Online. Disertační práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/pao482/.
@PhdThesis{Sykora2021thesis,
AUTHOR = "Sýkora, Michal",
TITLE = "Změny senzoricky aktivních látek během zrání vybraných druhů přírodních sýrů [online]",
YEAR = "2021 [cit. 2024-11-10]",
TYPE = "Disertační práce",
SCHOOL = "Vysoké učení technické v BrněBrno",
NOTE = "SUPERVISOR: ",
URL = "https://theses.cz/id/pao482/",
}
@PhdThesis{Sykora2021thesis,
AUTHOR = {Sýkora, Michal},
TITLE = {Změny senzoricky aktivních látek během zrání vybraných druhů přírodních sýrů},
YEAR = {2021},
TYPE = {Disertační práce},
INSTITUTION = {Vysoké učení technické v Brně},
LOCATION = {Brno},
SUPERVISOR = {},
URL = {https://theses.cz/id/pao482/},
URL_DATE = {2024-11-10},
}
{{Citace kvalifikační práce
| příjmení = Sýkora
| jméno = Michal
| instituce = Vysoké učení technické v Brně
| titul = Změny senzoricky aktivních látek během zrání vybraných druhů přírodních sýrů
| url = https://theses.cz/id/pao482/
| typ práce = Disertační práce
| vedoucí =
| rok = 2021
| počet stran =
| strany =
| citace = 2024-11-10
| poznámka =
| jazyk =
}}