Spotřebitel a nabídka masa a masných výrobků Královéhradeckého kraje – Pavel Matejsek
Pavel Matejsek
Bachelor's thesis
Spotřebitel a nabídka masa a masných výrobků Královéhradeckého kraje
Consumer and Offer of Meat and Meat Products in the Region Hradec Kralove
Anotácia:
Tato bakalářská práce je zaměřena na aktuální stav nabídky a poptávky po masu a masných výrobcích v Královéhradeckém kraji. Cílem práce je pomocí dotazníkového šetření mezi spotřebiteli a šetřením prostřednictvím záznamových listů u vybraných producentů, zjistit, zda je mezi zákazníky zájem o regionální potraviny, případně jaké potraviny spotřebitelé preferují a jaké produkty jim v současné nabídce …viacAbstract:
This bachelor thesis is focused on the current level of supply and demand of meat and meat products in Kralovohradecky region. The goal of this thesis is to determine whether there is a demand for regional food products amongst customers, and what food products customers prefer and what products they are currently missing. This will be done using a questionnaire amongst customers, and records amongst …viacKľúčové slová
masné výrobky nabídka zájem region Hradec Králové Spotřebitel maso regionální potravina.
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 3. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Petra Šánová, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
MATEJSEK, Pavel. \textit{Spotřebitel a nabídka masa a masných výrobků Královéhradeckého kraje}. Online. Bakalárska práca. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Faculty of Economics and Management. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/pb3t89/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Economics and ManagementBachelor programme / odbor:
Economics Policy and Administration / Public Administration and Regional Development
Práce na příbuzné téma
-
Regionální potravina Královéhradeckého kraje
Milan Pánek -
Regionální potraviny a jejich vliv na regionální rozvoj
Denisa Vejrychová -
Podpora využití regionálních potravin ve školním stravování pomocí produktové mapy
Martin MELOUN -
Průzkum zájmu české klientely o zvolený region
Markéta Ambrožová
Názov
Vložil
Vložené
Práva