Vliv kuchyňské úpravy na stravitelnost sójových produktů – Ing. Dušan SAMEK
Ing. Dušan SAMEK
Diplomová práce
Vliv kuchyňské úpravy na stravitelnost sójových produktů
Influence of kitchen adjustment on digestibility product from soya bean
Anotace:
Sója a sójové výrobky jsou významným zdrojem bílkovin a tuků, které obsahují polyenové mastné kyseliny. Sója je využívána v Evropě především jako krmivářská surovina i když své využití našla také v potravinářském průmyslu. Diplomová práce je zaměřena na určení vlivu kuchyňské úpravy na stravitelnost sóji a sójových výrobků. Stravitelnost byla zjišťo-vána metodou {\clqq}In vitro`` za pomocí inkubátoru …víceAbstract:
Soya and soya bean products are of consequence source proteins and lipids, that contains polyene fatty acids. Soya is exploited in Europe above all like feed industry raw material even if its usage find also in food-processing industry. Diploma thesis is bent on determi-nation of influence kitchen adjustment on digestibility soya and soya bean products. Diges-tibility was investigate with method { …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 5. 2009
Identifikátor:
13363
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 4. 6. 2009
Citační záznam
Jak správně citovat práci
SAMEK, Dušan. Vliv kuchyňské úpravy na stravitelnost sójových produktů. Zlín, 2009. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 19. 05. 2009
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin