Kateřina PODJUKLOVÁ

Bakalářská práce

Antimikrobiální účinky Tea tree oleje

Antimicrobial effects of Tea tree oil.
Anotace:
Bakalářská práce je zaměřena na hodnocení antimikrobiální aktivity Tea tree oleje či oleje z čajovníku. Práce obsahuje část teoretickou a experimentální. V teoretické části je popsána historie tohoto esenciálního oleje, chemické složení a především dosavadní znalosti o jeho antimikrobiální aktivitě. Dále jsou v teoretické části popsány metody stanovení antimikrobiální aktivity Tea tree oleje a faktory …více
Abstract:
This Bachelor thesis is focused on the evaluation of antimicrobial activity of Tea tree oil or tea plant oil. This thesis contains both the theoretical part and the experimental part. The theoretical part describes the history of this essential oil, chemical composition, and above all knowledge of its antimicrobial activity. The theoretical part also describes the methods of determining of the antimicrobial …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 4. 2016
Zveřejnit od: 21. 4. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 16. 5. 2016
  • Vedoucí: Mgr. Zuzana Rybková, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

PODJUKLOVÁ, Kateřina. Antimikrobiální účinky Tea tree oleje. Ostrava, 2016. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ. Přírodovědecká fakulta

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 21.4.2016

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 21. 4. 2016 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ, Přírodovědecká fakulta

OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ

Přírodovědecká fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Biologie / Experimentální biologie

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.