Antimikrobiální účinky Tea tree oleje – Kateřina PODJUKLOVÁ
Kateřina PODJUKLOVÁ
Bachelor's thesis
Antimikrobiální účinky Tea tree oleje
Antimicrobial effects of Tea tree oil.
Anotácia:
Bakalářská práce je zaměřena na hodnocení antimikrobiální aktivity Tea tree oleje či oleje z čajovníku. Práce obsahuje část teoretickou a experimentální. V teoretické části je popsána historie tohoto esenciálního oleje, chemické složení a především dosavadní znalosti o jeho antimikrobiální aktivitě. Dále jsou v teoretické části popsány metody stanovení antimikrobiální aktivity Tea tree oleje a faktory …viacAbstract:
This Bachelor thesis is focused on the evaluation of antimicrobial activity of Tea tree oil or tea plant oil. This thesis contains both the theoretical part and the experimental part. The theoretical part describes the history of this essential oil, chemical composition, and above all knowledge of its antimicrobial activity. The theoretical part also describes the methods of determining of the antimicrobial …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 4. 2016
Zverejniť od: 21. 4. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 16. 5. 2016
- Vedúci: Mgr. Zuzana Rybková, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
PODJUKLOVÁ, Kateřina. Antimikrobiální účinky Tea tree oleje. Ostrava, 2016. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ. Přírodovědecká fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 21.4.2016
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 21. 4. 2016 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ, Přírodovědecká fakultaUniversity of Ostrava
Faculty of ScienceBachelor programme / odbor:
Biology / Experimental Biology
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.