Bc. Tereza Hronová

Diplomová práce

Tradiční pokrmy a jejich zasazení do podmínek vybraného regionu

Traditional dishes and their replacement in the conditions of the selected region
Anotace:
Cílem diplomové práce je identifikace tradičních pokrmů v oblasti západní Moravy, zvané Horácko, oblasti na rozhraní Čech a Moravy, jejíž největší část spadá do kraje Vysočina, včetně kulturních, přírodních a dalších podmínek podílejících se na vzniku a formování těchto pokrmů. Navazujícím, sekundárním cílem je analýza vztahu veřejnosti k těmto tradičním pokrmům. V první, teoretické části jsou stručně …více
Abstract:
The focus of the thesis is the identification of traditional dishes in the area of western Moravia, called Horácko (a region on the border of Bohemia and Moravia, most of which falls within the Vysočina Region) including cultural and natural conditions of this area, which could contribute to the origin and creation of these dishes. A secondary objective is to analyze the public's relationship to these …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 6. 2022

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 7. 9. 2022
  • Vedoucí: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Zbyněk Vinš

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová a ekonomická

Vysoká škola hotelová a ekonomická

Magisterský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství