Bc. Tereza Hronová

Master's thesis

Tradiční pokrmy a jejich zasazení do podmínek vybraného regionu

Traditional dishes and their replacement in the conditions of the selected region
Abstract:
Cílem diplomové práce je identifikace tradičních pokrmů v oblasti západní Moravy, zvané Horácko, oblasti na rozhraní Čech a Moravy, jejíž největší část spadá do kraje Vysočina, včetně kulturních, přírodních a dalších podmínek podílejících se na vzniku a formování těchto pokrmů. Navazujícím, sekundárním cílem je analýza vztahu veřejnosti k těmto tradičním pokrmům. V první, teoretické části jsou stručně …more
Abstract:
The focus of the thesis is the identification of traditional dishes in the area of western Moravia, called Horácko (a region on the border of Bohemia and Moravia, most of which falls within the Vysočina Region) including cultural and natural conditions of this area, which could contribute to the origin and creation of these dishes. A secondary objective is to analyze the public's relationship to these …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 15. 6. 2022

Thesis defence

  • Date of defence: 7. 9. 2022
  • Supervisor: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.
  • Reader: Ing. Zbyněk Vinš

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová a ekonomická

Institute of Hospitality Management and Economics

Master programme / field:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Hospitality and Spa Management