Využití fosfátů v drůbežích masných výrobcích – Bc. Kateřina VAŇKOVÁ
Bc. Kateřina VAŇKOVÁ
Master's thesis
Využití fosfátů v drůbežích masných výrobcích
The use of phosphates in poultry meat products
Abstract:
Diplomová práce byla zaměřena na fosfáty a jejich používání v masném průmyslu při výrobě drůbežích masných výrobků. Byly zde popsány fosfáty, jako přídatné látky, využívané při výrobě drůbežích masných výrobků a charakterizovány jejich vlastnosti a účinky. Byla provedena analýza sortimentu drůbežích masných výrobků v prodejní síti v České republice a bylo zde sledováno využití jednotlivých fosfátů …moreAbstract:
The master thesis was focused on phosphates and the use in the meat industry in the production of poultry meat products. Phosphates were described here, as additives used in the production of poultry meat products and charakterized the properties and effects. It was analyzed range of poultry meat products in the sales network in the Czech Republic and there were monitored the use of individual phosphates …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 18. 5. 2011
Identifier:
21582
Thesis defence
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
VAŇKOVÁ, Kateřina. Využití fosfátů v drůbežích masných výrobcích. Kroměříž, 2011. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 18. 05. 2011
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyMaster programme / field:
Chemistry and food technologies / Technology, hygiene and economics of food production
Theses on a related topic
-
Drůbeží masné výrobky, technologie výroby, trh
Petr KOLÁŘ -
Speciální masné výrobky
Natálie Komárková -
Obaly na maso a masné výrobky a jejich označování
Iva Heinereichová -
Aktuální problematika zpracování drůbežího masa do masných výrobků
Jakub Formánek -
Výroba drůbežích masných výrobků
Šárka Műllerová -
Jak vnímají spotřebitelé přídatné látky
Tomáš Konečný -
Přidatné látky v potravinách a jak je vnímají občané ČR
Petra Bogášová -
Aditivní (přídatné) látky v potravinách a jejich vlastnosti
Kristýna TYLOVÁ