Jan Pavel

Diplomová práce

Franchising v pohostinství

Franchising in hospitality industry
Anotace:
Cílem práce je charakterizovat koncept podnikání na základě franšízové spolupráce v oboru pohostinství se zaměřením na restaurace rychlého občerstvení. Na základě právní úpravy podnikání v České republice rozhodnout, zda je pro začínající podnikatele v oboru pohostinství vhodné spolupracovat s franšízorem a aplikovat jeho koncept podnikání.
Abstract:
The main goal of my thesis is to characterize the concept of business cooperation between two independent subjects based on franchise contract. Based on the analysis of the legal regulations of business in the Czech republic decide whether is this kind of cooperation ideal for new entrepreneurs in the hospitality sector.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 6. 2021

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 6. 9. 2021
  • Vedoucí: Zbyněk Švarc
  • Oponent: Radim Kříž

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
https://vskp.vse.cz/eid/84506