Nikola Pobořilová
Bachelor's thesis
Zpracování ryb a rybích výrobků
Processing of Fish and Fish Products
Abstract:
Ryby patří mezi velkou početnou skupinu živočichů a jejich rozdělení je velice rozmanité, jak podle chemických, tak fyzických vlastnostech. Jejich využití je různorodé a mohou se opracovávat nejrůznějšími způsoby. Podle využité metodiky opracování má konečný výrobek dané vlastnosti a potřebné způsoby uchovávání. Tato práce se zaměřuje především na zmrazené ryby, ale také na konzervované, uzené a výrobky …moreAbstract:
Fish belongs to a large group of animals and their division is very diverse, according to both chemicals and physical properties. Their use is varied and they can be processed in different ways. According to the used processing methodology, the final product has the given properties and the necessary storage methods. This work focuses mainly on frozen fish products, but also canned, smoked and fish …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 19. 5. 2022
Thesis defence
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
Pobořilová, Nikola. Zpracování ryb a rybích výrobků. Zlín, 2022. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemie a technologie potravin / Chemistry and Food Technologies
Theses on a related topic
-
Produkty z akvakultury: Obchod, kvalita a vývoj nových výrobků
Václav NEBESKÝ -
Fyzikální vlastnosti ovlivňující jakost rybího masa a produktů z ryb
Zuzana Bytešníková -
Využití konopí setého a produktů z jeho zpracování ve výživě ryb.
Matěj Žejdl -
Vybrané těžké kovy v produktech z mořských ryb
Vendula Smolíková -
Zjištění konzumace ryb u vysokoškolských studentů
Eliška MACKOVÁ -
Histologie žaber ryb - zpracování a vyhodnocení preparátů
Jakub KOCOUR -
Kvalita a zpracování mořských ryb a mořských plodů
Martina Zajíčková -
Možnosti zpracování masa ryb pro regionální výrobce a technologické vyhodnocení takového masného výrobku
Kristýna Klimšová