Anna Borovcová

Bachelor's thesis

Komparace čokolád vyrobených metodou "bean to bar" s běžně dostupnými čokoládovými výrobky

A comparison of chocolate made by using the "bean to bar" method with commonly available chocolate products
Abstract:
Tato bakalářská práce je zaměřena na komparaci čokolád vyrobených metodou „bean to bar“ s běžně vyrobenými čokoládami. Z doslovného překladu názvu metody „bean to bar“ (od bobu k tabulce) vyplývá, že se jedná o metodu, při které má výrobce plnou kontrolu nad všemi fázemi zpracování kakaa a výroby čokolády. U čokolád vyrobených touto metodou je vždy znám původ kakaových bobů, které jsou použity, nedochází …more
Abstract:
This Bachelor thesis focuses on a comparation of chocolates produced by the "bean to bar" method and commonly-made chocolates. As the literally meaning of the term "bean to bar" suggests, the manufacturer has full control over all the cocoa processing and chocolate making phases when using this method. As for the chocolates produced by this method, the origin of the cocoa beans being used is always …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 4. 2018

Thesis defence

  • Date of defence: 5. 6. 2018
  • Supervisor: Ing. Zbyněk Vinš
  • Reader: Ing. Blanka Zimáková

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)

Theses on a related topic