Možnosti využití syrovátkových bílkovin v potravinářství – Stanislava Malá
Stanislava Malá
Bachelor's thesis
Možnosti využití syrovátkových bílkovin v potravinářství
Whey proteins utilization in food processing
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 4. 2013
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Veronika Legarová, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
MALÁ, Stanislava. \textit{Možnosti využití syrovátkových bílkovin v potravinářství}. Online. Bakalárska práca. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/pkdf0j/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Czech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesBachelor programme:
null
Práce na příbuzné téma
Názov
Vložil
Vložené
Práva