Vendula Popelková
Bachelor's thesis
Maso ve výživě člověka
Meat in Human Nutrition
Abstract:
Bakalářská práce na téma maso ve výživě člověka pojednává o důležitosti masa ve stravě každého z nás. Porovnává pozitivní i negativní vlivy konzumace masa a stejně tak se soustředí na možná zdravotní rizika a nebezpečí. Zároveň je zde také poukázáno na často šířené mýty. V bakalářské práci jsem se snažila popsat a charakterizovat chemické složení masa. Zmínila jsem se také o jeho definici, označování …moreAbstract:
The bachelor's thesis "Meat in Human Nutrition" deals with the importance of meat in human's diet. It compares positive and negative effects of meat consumption and focuses on possible health risks. It also touches the different myths that are often connected to this topic. This thesis describes and defines the chemical composition of meat, together with the description and history of its production …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 28. 4. 2016
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgronomyBachelor programme / field:
Chemistry and Food Technology / Food Technology
Theses on a related topic
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights