Zajištění stravovacích služeb ve Fakultní nemocnici Na Homolce v Praze – Cyril Šuraň
Cyril Šuraň
Bakalářská práce
Zajištění stravovacích služeb ve Fakultní nemocnici Na Homolce v Praze
Provision of Catering services at the University Hospital Na Homolce in Prague
Anotace:
Anotace: Bakalářská práce s názvem: Zajištění stravovacích služeb ve Fakultní nemocnici na Homolce v Praze se věnuje detailní analýze stravovacího prostoru. Před samotnou analýzou, jsou popsány základní pojmy spojené se stravováním. Hlavní složka teoretické části je věnována společnému stravování a jeho formám. Díky sociologickému průzkumu dotazníkovou formou je názorně vidět spokojenost návštěvníků …víceAbstract:
Abstract: Bachelor thesis named: Catering services in Na Homolce hospital in Prague is focused on detail analysis of catering services. Before analysis, the basics concepts of catering are described. The main component of the theoretical part is devoted food serving to common forms. Thanks to the questionnaire form survey we can see, that in the canteen visitors are satisfied with quality of catering …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 6. 2016
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/12209/vsh_b_a2/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 6. 9. 2016
- Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
- Oponent: Ing. Petr Studnička, PhD.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ŠURAŇ, Cyril. \textit{Zajištění stravovacích služeb ve Fakultní nemocnici Na Homolce v Praze}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/plctn4/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Udržitelnost ve společném stravování - Možnosti implementace biopotravin do společného stravování
Kateřina ROŠTOVÁ -
Udržitelnost ve společném stravování - Možnosti implementace biopotravin do společného stravování
Milada FEDOROVÁ -
Změny ve veřejném stravování v průběhu virové pandemie v ČR
Vladimír Hybler -
Aplikace pro správu norem jídel ve veřejném stravování
Daniel Minárik -
Ryby a výrobky z ryb v sektoru veřejného stravování
Jana KUNÁGLOVÁ -
Analýza informací vnitropodnikového účetnictví v oblasti veřejného stravování
Michaela Baudišová -
Okazionalismy v ruskojazyčné reklamě na jídlo a veřejné stravování.
Yernar SAYATOV -
Spokojenost studentů s úrovní veřejného stravování v Brně
Sabina Urbancová