Zajištění stravovacích služeb ve Fakultní nemocnici Na Homolce v Praze – Cyril Šuraň
Cyril Šuraň
Bachelor's thesis
Zajištění stravovacích služeb ve Fakultní nemocnici Na Homolce v Praze
Provision of Catering services at the University Hospital Na Homolce in Prague
Abstract:
Anotace: Bakalářská práce s názvem: Zajištění stravovacích služeb ve Fakultní nemocnici na Homolce v Praze se věnuje detailní analýze stravovacího prostoru. Před samotnou analýzou, jsou popsány základní pojmy spojené se stravováním. Hlavní složka teoretické části je věnována společnému stravování a jeho formám. Díky sociologickému průzkumu dotazníkovou formou je názorně vidět spokojenost návštěvníků …moreAbstract:
Abstract: Bachelor thesis named: Catering services in Na Homolce hospital in Prague is focused on detail analysis of catering services. Before analysis, the basics concepts of catering are described. The main component of the theoretical part is devoted food serving to common forms. Thanks to the questionnaire form survey we can see, that in the canteen visitors are satisfied with quality of catering …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 15. 6. 2016
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/12209/vsh_b_a2/
Thesis defence
- Date of defence: 6. 9. 2016
- Supervisor: Ing. Blanka Zimáková
- Reader: Ing. Petr Studnička, PhD.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management
Theses on a related topic
-
Udržitelnost ve společném stravování - Možnosti implementace biopotravin do společného stravování
Kateřina ROŠTOVÁ -
Udržitelnost ve společném stravování - Možnosti implementace biopotravin do společného stravování
Milada FEDOROVÁ -
Změny ve veřejném stravování v průběhu virové pandemie v ČR
Vladimír Hybler -
Aplikace pro správu norem jídel ve veřejném stravování
Daniel Minárik -
Ryby a výrobky z ryb v sektoru veřejného stravování
Jana KUNÁGLOVÁ -
Analýza informací vnitropodnikového účetnictví v oblasti veřejného stravování
Michaela Baudišová -
Okazionalismy v ruskojazyčné reklamě na jídlo a veřejné stravování.
Yernar SAYATOV -
Služby veřejného stravování v praxi
Kateřina Potůčková