Výuková opora pro žáky oboru vzdělání Cukrář – Bc. Petr Kolský
Bc. Petr Kolský
Bakalářská práce
Výuková opora pro žáky oboru vzdělání Cukrář
The educational support for students in specialization of Pastry-cook
Anotace:
Bakalářská práce „Výuková opora pro žáky v oboru Cukrář“ pojednává o nových recepturách a technologických postupech při výrobě dezertů a také o strojích a zařízeních, které tuto výrobu usnadňují a zrychlují. V úvodu je zdůvodněn výběr tématu této bakalářské práce. V teoretické části mé bakalářské práce jsou popsány pedagogické a potravinářské legislativy - Rámcový vzdělávací plán, Školní vzdělávací …víceAbstract:
Bachelor thesis "The educational support for students in specialization of Pastry-cook" follows up new recipes and technological procedures for production of desserts and as well machines and equipment which make their preparation easier and faster. In the introduction, the reasons for the topic selection of this thesis are explained. In the theoretical part of my thesis, the pedagogic and food legislations …víceKlíčová slova
pedagogické dokumenty potravinářská legislativa obor cukrář odborný výcvik alergeny moderní stroje a zařízení thermomix pacojet receptury moderní dezerty čokoládové pralinky pedagogical documents food legislation educational specialization pastry-cook vocational training allergens modern machines and equipment recipes modern desserts chocolate pralines.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 31. 3. 2017
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/ec3g6/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 17. 5. 2017
- Vedoucí: Ing. Pavla Stejskalová
- Oponent: PhDr. Jan Válek, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Pedagogická fakultaMasarykova univerzita
Pedagogická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování
Práce na příbuzné téma
-
Machines and racism: Setting modern ethical standards for artificial intelligence
Matyáš Douda -
Nové technologie a moderní technologická zařízení pro extruzi a expandaci potravinářských a krmivářských produktů
Tomáš Procházka -
Výskyt a aktivita Listeria monocytogenes v sýrech
Andrea Rosová -
Speciálně pedagogická legislativa v denním životě speciálně pedagogické klientely
Tereza MOJDLOVÁ