Bc. Bao Linh Ngo

Bakalářská práce

Komparace gastronomické kultury Vietnamu a Česka

Comparison of gastronomic culture beteween Vietnam and the Czech Republic
Anotace:
Cílem bakalářské práce je seznámit čtenáře s Vietnamem a jeho gastronomií a komparovat gastronomické kulturní rozdíly České republiky a Vietnamu. Hlavního cíle jsem dosáhla v analytické části, kde jsem vedla rozhovor s respondenty z obou národů. Bakalářskou práci jsem rozdělila do tří částí, přičemž v první části seznamuji čtenáře s gastronomií daných zemích. V druhé části jsou analyzovala rozdíly …více
Abstract:
The aim of the bachelor thesis is to introduce readers to Vietnam and its gastronomy and to combine gastronomic cultural differences of the Czech Republic and Vietnam. The main objective I achieved in analytical the part where I interviewed respondents from both nations. I divided the bachelor thesis into three parts, with the first part i introduce readers to the gastronomy of the countries. In the …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2020
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/otxvr/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 1. 9. 2020
  • Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
  • Oponent: Ing. Petr Studnička, PhD.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví

Práce na příbuzné téma