Kateřina Borská

Bakalářská práce

Označování potravin a ochrana spotřebitele

The Foodstuff Labelling and The Consumer Protection
Anotace:
Tato práce je zaměřena na zjištění informovanosti spotřebitelů ohledně značení potravin. Analyzována jsou primární data. Šetření je prováděno metodou dotazníku. Praktickou část práce dále tvoří průzkum etiket potravin podezřelých z obsahu azobarviv, které mohou mít nepříznivý vliv na lidské zdraví. Cílem práce je vytvoření databáze těchto potravin a ověření stanovených hypotéz týkajících se označování …více
Abstract:
This work is focusing principally on the finding the consumers'informedness of the foodstuff labeling. The primary data are being analyzed. Examination is practiced with the questionnaire-method. The practical part consists of the research of the foodstuff, that can contain azo-dyes, which can have some adverse reaction to the human health. The aim of the work is database creation of this foodstuff …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 11. 2009

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 26. 5. 2010
  • Vedoucí: Olga Horová
  • Oponent: Renata Hethová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/20551