Označování potravin a ochrana spotřebitele – Kateřina Borská
Kateřina Borská
Bakalářská práce
Označování potravin a ochrana spotřebitele
The Foodstuff Labelling and The Consumer Protection
Anotace:
Tato práce je zaměřena na zjištění informovanosti spotřebitelů ohledně značení potravin. Analyzována jsou primární data. Šetření je prováděno metodou dotazníku. Praktickou část práce dále tvoří průzkum etiket potravin podezřelých z obsahu azobarviv, které mohou mít nepříznivý vliv na lidské zdraví. Cílem práce je vytvoření databáze těchto potravin a ověření stanovených hypotéz týkajících se označování …víceAbstract:
This work is focusing principally on the finding the consumers'informedness of the foodstuff labeling. The primary data are being analyzed. Examination is practiced with the questionnaire-method. The practical part consists of the research of the foodstuff, that can contain azo-dyes, which can have some adverse reaction to the human health. The aim of the work is database creation of this foodstuff …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 11. 2009
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/20551
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 26. 5. 2010
- Vedoucí: Olga Horová
- Oponent: Renata Hethová
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/20551
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management
Práce na příbuzné téma
-
Problematika vyjmenovaných slov na 1. stupni ZŠ
Aneta MEIEROVÁ -
Vliv povinného předškolního vzdělávání na četnost odkladů povinné školní docházky a názory učitelů mateřských škol a prvních tříd základních škol na povinné předškolní vzdělávání v Královehradeckém kraji
Hana SVATOŇOVÁ -
Chování spotřebitele ve vztahu ke značkám kvality potravin
Nikola Nevřivová -
Znalost značek kvality
Simona Galiová -
Analýza postojů výrobců potravin ke značkám kvality
Šárka Petříková -
Spotřebitelské vnímání kvality potravin
Anežka Kühnová -
Vybrané značky kvality potravin a jejich vliv na nákupní chování spotřebitelů v ČR
Helena Jelena Perković -
Vybraná značka kvality v oblasti cestovního ruchu
Jana PROKEŠOVÁ