Biosorpce technologicky významných látek v průběhu kvašení a zrání piva – Bc. Kryštof Dopita
Bc. Kryštof Dopita
Diplomová práce
Biosorpce technologicky významných látek v průběhu kvašení a zrání piva
Biosorption of technologically important substances during fermentation and maturation of beer
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2019
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
DOPITA, Kryštof. \textit{Biosorpce technologicky významných látek v průběhu kvašení a zrání piva}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/potik6/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Biochemie a biotechnologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.