Ubytovávání se v době pandemie: spotřebitelská očekávání ve vztahu k jejich postojům k riziku – Julie Stepanova
Julie Stepanova
Bachelor's thesis
Ubytovávání se v době pandemie: spotřebitelská očekávání ve vztahu k jejich postojům k riziku
Accommodation during the pandemic: consumer expectations in relation to their risk attitudes
Abstract:
Práce zkoumá postoj spotřebitelů k riziku a jejich očekávání v procesu ubytová-vání se v době pandemie Covid-19. Klíčovou roli v hospitality sektoru po pan-demii bude pravděpodobně hrát snižování rizika pomocí technologických ino-vací. Jeho dopad na chování zákazníka při rozhodování však není znám. Vý-zkum se zaměřuje na technologické inovace, které snižují počet interakcí hostů se zaměstnanci a zvyšují …moreAbstract:
The thesis examines consumers' attitudes to risk and their expectations in the housing process in the Covid-19 era. Reducing the risk of helping technological innovation is likely to play a key role in the hospitality sector after a pandemic. However, its impact on customer behavior in decision-making is unknown. The research focuses on technological innovations that reduce the number of guest interactions …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 4. 10. 2020
Identifier:
https://vskp.vse.cz/eid/84686
Thesis defence
- Date of defence: 2021
- Supervisor: Michal Novák
- Reader: Martin Musil
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
STEPANOVA, Julie. \textit{Ubytovávání se v době pandemie: spotřebitelská očekávání ve vztahu k jejich postojům k riziku}. Online. Bachelor's thesis. Praha: University of Economics, Prague. 2020. Available from: https://theses.cz/id/pqccbc/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola ekonomická v Prazehttps://vskp.vse.cz/eid/84686
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bachelor programme / field:
Ekonomika a management / Management
Theses on a related topic
-
Technologická zařízení pro přípravu stravy a jejich vliv na senzorickou jakost vybraných pokrmů
Filip Chalupa -
Vývoj optimalizace metalurgických a technologických parametrů pro minimalizaci vznikajících vad plynule litých bramových ocelových předlitků
Miloš Masarik -
Evaluation of the Role of Crucial Impacts on Networks for Technological Innovation
Henry Junior Anderson -
Implementace technologické inovace v e-commerce pro marketingovou komunikaci značky Bonami
Denisa Roreitnerová -
Aplikace projektového řízení během inovace technologického produktu
Martina Baierová -
Relation of Technological Innovation and Profitability in Multinational Corporates
Norman Hendrik Riedel -
Opencard, univerzální čipová karta: Případová studie technologické inovace
Anežka Příběnská -
Inovace a zlepšování IS podniku
Volodymyr Litvinov