Vliv aplikace elektroaktivované vody na skladovatelnost ovoce a zeleniny – Bc. Monika BÁRTKOVÁ
Bc. Monika BÁRTKOVÁ
Master's thesis
Vliv aplikace elektroaktivované vody na skladovatelnost ovoce a zeleniny
Effect of electrolyzed activated water application on keeping fruit and vegetables
Abstract:
Diplomová práce se zabývá sledováním účinku elektroaktivované vody na ovoce a zeleninu během jejího skladování. V úvodní části jsou shrnuty poznatky o elektoraktivované vodě, senzorické analýze, mikroorganizmech a také o vitaminu C, kdy poznatky jsou využity v praktické části. V praktické části se sleduje úbytek vitaminu C během skladování, kdy jsou každý den odebírány vzorky a také se provede senzorická …moreAbstract:
This thesis deals with monitoring the effect of electrolyzed activated water on fruits and vegetables during its storage. There is summary of the findings aboutelectrolyzed activated water, sensory analysis, microorganisms, and also vitamin C in the introductory section, those data are used in the practical part. In the practical part is followed the loss of vitamin C during storage, which are sampled …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 20. 5. 2011
Identifier:
22324
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
BÁRTKOVÁ, Monika. \textit{Vliv aplikace elektroaktivované vody na skladovatelnost ovoce a zeleniny}. Online. Master's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Technology. 2011. Available from: https://theses.cz/id/pqkdad/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
BÁRTKOVÁ, Monika. Vliv aplikace elektroaktivované vody na skladovatelnost ovoce a zeleniny. Zlín, 2011. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 20. 05. 2011
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyMaster programme / field:
Chemistry and Materials Technology / Technological Risk Management
Theses on a related topic
-
Stanovení vitaminu C v doplňcích stravy
Oleksandra Ovchynnikova -
Vliv skladování na obsah vitaminu C v doplňcích stravy
Stefanie Preislerová -
Mikrobiální a senzorická jakost sýrových výrobků s lomem
Lenka JEDLIČKOVÁ