Reologické vlastnosti a stabilita kosmetických emulzí – Bc. Petra Škramlíková
Bc. Petra Škramlíková
Master's thesis
Reologické vlastnosti a stabilita kosmetických emulzí
Rheological properties and stability of cosmetic emulsions
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2020
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ŠKRAMLÍKOVÁ, Petra. \textit{Reologické vlastnosti a stabilita kosmetických emulzí}. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/pqnr8h/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Food Technology
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.