Renata Khanbekova

Bakalářská práce

Tradice výroby piv se sníženým obsahem cukru a piv nealkoholických, podpora prodeje

The tradition of manufacturing low-sugar and non-alcoholic beers, sales promotion
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá tématem tradice výroby piv se sníženým obsahem cukru a piv nealkoholických, a jejich podporou prodeje. Práce je rozdělena na tři části. Teoretickou, praktickou a návrhovou. Teoretická část pojednává o historii piva, jeho složení a postupu vaření, a dále poskytuje informace ohledně výroby nealkoholického piva a piva se sníženým obsahem cukrů. Analytická část je založena na …více
Abstract:
The bachelor thesis deals with the tradition of manufacturing low-sugar and non-alcoholic beers, and sales promotion. The work is divided into three parts. Theoretical, practical and design. The theoretical part deals with the history of beer, its composition and the produce process, and provides information about the production of non-alcoholic beer and low-sugar beer. The research is based on a survey …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 5. 2014

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 26. 8. 2014
  • Vedoucí: Ing. Dana Johnová
  • Oponent: Ing. Helena Buřičová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví