Renata Khanbekova

Bachelor's thesis

Tradice výroby piv se sníženým obsahem cukru a piv nealkoholických, podpora prodeje

The tradition of manufacturing low-sugar and non-alcoholic beers, sales promotion
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá tématem tradice výroby piv se sníženým obsahem cukru a piv nealkoholických, a jejich podporou prodeje. Práce je rozdělena na tři části. Teoretickou, praktickou a návrhovou. Teoretická část pojednává o historii piva, jeho složení a postupu vaření, a dále poskytuje informace ohledně výroby nealkoholického piva a piva se sníženým obsahem cukrů. Analytická část je založena na …more
Abstract:
The bachelor thesis deals with the tradition of manufacturing low-sugar and non-alcoholic beers, and sales promotion. The work is divided into three parts. Theoretical, practical and design. The theoretical part deals with the history of beer, its composition and the produce process, and provides information about the production of non-alcoholic beer and low-sugar beer. The research is based on a survey …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 12. 5. 2014

Thesis defence

  • Date of defence: 26. 8. 2014
  • Supervisor: Ing. Dana Johnová
  • Reader: Ing. Helena Buřičová

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management