Analýza rizik při zavádění nové kampaně v restauraci společnosti PEXX Consulting, s.r.o. – Jan Danzer
Jan Danzer
Bakalářská práce
Analýza rizik při zavádění nové kampaně v restauraci společnosti PEXX Consulting, s.r.o.
Analysis of Risks during the Implementation of new Campaign in the Restaurant of the Company PEXX Consulting, Ltd.
Anotace:
Bakalářská práce teoreticky popisuje analýzu rizik při zavádění nové kampaně v restauraci společnosti PEXX Consulting, s.r.o. Cílem práce je identifikovat potencionální rizika, náležitě je analyzovat, vyhodnotit a následně vymezit problematické oblasti s koncovým návrhem konkrétních opatření. Jako hlavní metoda pro analýzu rizik bude užita univerzální metoda FMEA, díky které budou rizika, identifikovaná …víceAbstract:
The bachelor thesis theoretically describes the risk analysis when implementing a new campaign in the restaurant of PEXX Consulting, Ltd. The aim of the thesis is to identify potential risks, adequately analyze and evaluate them, and subsequently define problematic areas with a final proposal of specific measures. The main method for risk analysis will be the universal FMEA method, through which risks …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 6. 5. 2024
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
DANZER, Jan. \textit{Analýza rizik při zavádění nové kampaně v restauraci společnosti PEXX Consulting, s.r.o.}. Online. Bakalářská práce. Zlín: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta logistiky a krizového řízení. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/prr3at/.
Jak správně citovat práci
Danzer, Jan. Analýza rizik při zavádění nové kampaně v restauraci společnosti PEXX Consulting, s.r.o.. Uherské Hradiště, 2024. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta logistiky a krizového řízeníPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta logistiky a krizového řízeníBakalářský studijní program / obor:
Management rizik / Management rizik
Práce na příbuzné téma
-
Projekt řízení rizik ve společnosti restaurace u Zámku
Paris Vartanis -
Projekt řízení rizik ve společnosti restaurace u Zámku
Paris Vartanis -
Analýza rizik provozu ve vybrané restauraci rychlého občerstvení
Jana Zajíčková -
Analýza rizik ve vybraném podniku
Daria RYKOVA -
Podnikatelský plán na založení židovské restaurace
Veronika Stránská -
Řízení rizik v MSP v porovnání s vybranou zemí EU v době ekonomické krize.
Adéla Franzová -
Studie proveditelnosti otevření tanečního klubu a restaurace pod značkou Rádia Relax
Antonín Merta -
Příprava podnikatelského záměru a analýza jeho rizik
Michal Vacek