Lukáš Mařík

Bakalářská práce

Historie a současnost regionální gastronomie v Mostě

History and present of regional gastronomy in Most
Anotace:
Abstrakt MAŘÍK, Lukáš. Historie a současnost regionální gastronomie v Mostě.(Bakalářská práce) Vysoká škola hotelová. Praha: 2014. Celkový počet stra 45. Stejně jako se vyvíjí člověk, tak se vyvíjí gastronomie, právě proto se má bakalářská práce zabývá popisem historie, vývoje a současností mostecké gastronomie, za pomoci rozhovorů s návštěvníky gastronomických provozoven analyzuje, zda při výběru …více
Abstract:
As well as the evolution of human, just as gastronomy, therefore my bachelor thesis describes the history, progress and present of local gastronomy in Most, with the help of interviews with catering visitors establishments, that analyzes, whether the selection of meals respondents prefer price over quality, which is looking for a conclusion proposes recommendations for restaurants and businesses gourmets …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 12. 2014

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 19. 1. 2015
  • Vedoucí: Ing. Pavla Burešová, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Zbyněk Vinš

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze