Senzorické hodnocení komerčních pekařských výrobků – Radka Raudenská
Radka Raudenská
Bachelor's thesis
Senzorické hodnocení komerčních pekařských výrobků
Sensory evaluation of commercial bakery products
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 4. 2014
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Oldřich Faměra, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
RAUDENSKÁ, Radka. \textit{Senzorické hodnocení komerčních pekařských výrobků}. Online. Bakalárska práca. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources. 2014. Dostupné z: https://theses.cz/id/prs64r/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Czech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesBachelor programme:
null
Práce na příbuzné téma
Názov
Vložil
Vložené
Práva