Optimalizace postupů při balení masa a masných výrobků – Barbora Papoušková
Barbora Papoušková
Bachelor's thesis
Optimalizace postupů při balení masa a masných výrobků
Optimization procedures for packaging of meat and meat products
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2022
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PAPOUŠKOVÁ, Barbora. \textit{Optimalizace postupů při balení masa a masných výrobků}. Online. Bakalárska práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/prvtb0/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyBachelor programme:
Food and Biochemical Technology
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.