Ing. Jan Holcman

absolventská práce studenta CŽV

Průzkum výskytu původců bakteriálního černání stonku a měkké hniloby hlíz bramboru

Survey of occurrence bacterial blackleg and soft rot of potatoes
Anotace:
Průzkum výskytu původců bakteriálního černání stonku a měkké hniloby hlíz bramboru. Cílem práce bylo vyhodnotit průzkum výskytu původců bakteriálního černání stonku a měkké hniloby hlíz bramboru v roce 2014 na pozemcích zemědělského podniku Havlíčkova Borová, zemědělská a.s., u pěti odrůd sadbových brambor (Marabel, Mariska, Jelly, Laura, Concordia). Bylo zjištěno, že hlavními původci bakteriálního …více
Abstract:
The aim of this work was to evaluate survey of occurrence bacterial blackleg and soft rot of potatoes in 2014 on the prounds of the farm Havlíčkova Borová. The survey was performed in five cultivars of seed potatoes (Marabel, Mariska, Jelly, Laura, Concordia). This work showed that the major pathogens of blackleg and soft rot of potatoes were bacteria Pectobacterium carotovorum subsp. carotovorum 55 …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 5. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 30. 6. 2015
  • Vedoucí: Ing. Jana Víchová, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Institut celoživotního vzdělávání
 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses ps6tdy ps6tdy/3
17. 3. 2016
Složky
Soubory
Halíčková, K.
17. 3. 2016
Halíčková, K.
17. 3. 2016
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.