Monika Cihlářová

Bakalářská práce

Balící plyny používané v potravinářství

Packaging Gases Used in the Food Industry
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá celkově neúdržností potravin a jak předcházet jejich kažení. V práci je rozebrán význam a vývoj konzervace potravin i různé konzervační metody. Blíže se zaměřuje na konzervační metody používající balící plyny, především ochrannou atmosféru, která je podrobněji vysvětlena a porovnána s ostatními podobnými konzervačními metodami. Balení potravin v ochranné atmosféře je …více
Abstract:
This bachelor thesis deals with food shelf life in general and how to prevent their deterioration. It describes the importance and development of food preservation and various preservation methods. It is further focused on those preservation methods, that are using packaging gases, especially modified atmosphere, which is explained in more detail and compared with other similar conservation methods …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 4. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Radka Langová, Ph.D.
  • Oponent: Barbora Popelková, externi

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta