Vliv krmení na senzorickou jakost kuřecího a rybího masa – Bc. Kristýna Konečná
Bc. Kristýna Konečná
Diplomová práce
Vliv krmení na senzorickou jakost kuřecího a rybího masa
The Influence of Feeding on the Sensory Quality of Chicken and Fish Meat
Anotace:
Tématem diplomové práce je Vliv krmení na senzorickou jakost kuřecího a rybího masa.Práce se zabývá významem a kvalitou kuřecího a rybího masa a popisuje, jaký byl vliv použitého krmení na jeho senzorickou jakost. Bylo sledováno, jak obsah tuku v krmivu měl vliv na senzorickou jakost kuřecí a rybí svaloviny. V pokusu s kuřecím masem byly použity 2 základní typy krmiva. Kontrolní skupina brojlerových …víceAbstract:
The topic of the thesis is The Influence of Feeding on the Sensory Quality of Chicken and Fish Meat. The work deals with the importance and the quality of chicken and fish meat and describes the effect of feeding on its sensory quality. It was observed the influence of fat contained in the feed to the chicken and fish meat quality. There were two basic types of feed in the chicken experiment. The control …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: prof. Ing. Alžbeta Jarošová, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin
Práce na příbuzné téma
-
Nutriční zhodnocení a senzorická jakost alternativ masa
Jana Reitšpiesová -
Vliv doby skladování na senzorickou jakost sušeného masa
Tereza Martincová -
Vliv druhu masa a použitého láku na senzorickou jakost sušeného masa
Andrea Hercová -
Vliv technologie zpracováni na senzorickou jakost chmelových výhonků
Natálie Komárková -
Vliv tepelného opracování hlíz různých odrůd brambor na jejich senzorickou jakost
Klaudie Adamíková -
Senzorická jakost sterilovaných masozeleninových výrobků určených pro dětskou výživu
Soňa Hroudová -
Senzorická jakost jogurtů v závislosti na různém složení ovocného podílu
Tereza BOHDALOVÁ -
Senzorická jakost masa v průběhu zrání
Nicola Darkwahová
Název
Vložil
Vloženo
Práva