Preference spotřebitelů při výběru sýrů holandského typu – Lucie TOMŠÍKOVÁ
Lucie TOMŠÍKOVÁ
Bakalářská práce
Preference spotřebitelů při výběru sýrů holandského typu
Consumer preferences in the selection of Dutch-type cheese
Anotace:
Bakalářská práce zpracovává rešerši zabývající se sýry holandského typu a to jak tuzemské tak zahraniční produkce, jejich výrobou a také vlivem jejich konzumace na výživu člověka. Teoretická část dále zpracovává aktuální problematiku systému chráněného zeměpisného označení a jeho použití. Praktická část je soustředěna na vyhodnocení preference spotřebitelů při výběru sýrů v distribuční síti. Dále se …víceAbstract:
The thesis dealing with the Dutch-type cheeses, both national and foreign production, cheese production and consumption due to human nutrition. The theoretical part also handles the current issue of the protected geographical indication and its use. The practical part focuses on the evaluation of the consumer?s preferences in the selection of cheeses in the distribution network. Furthermore, using …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 5. 2011
Identifikátor:
21821
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
TOMŠÍKOVÁ, Lucie. Preference spotřebitelů při výběru sýrů holandského typu. Kroměříž, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 26. 05. 2011
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii
Práce na příbuzné téma
-
Vliv chráněného zeměpisného označení České pivo na ekonomickou situaci pivovarů v ČR
Denisa Bartoňová -
Chráněná zeměpisná označení a bilaterální smlouvy mezi EU a třetími zeměmi
Veronika Lokajová -
Italský systém kontrolovaných označení původu pro vína - existující apelace, jejich význam pro výrobce, trh a spotřebitele
Jaroslava KOLÁŘOVÁ -
Španělské potraviny s chráněným označením původu, potraviny s chráněným zeměpisným označením a zaručené tradiční speciality (masné výrobky)
Klára HUDCOVÁ -
Senzorické hodnocení sýrů holandského typu
Bára Bažantová -
Výroba sýrů typu pasta filata z různých druhů mléka
Kateřina Slintáková -
Vliv nového typu krmivových doplňků na kvalitu kravského mléka
Barbora Petránková -
Technologie výroby a kvalitativní parametry sýrů parmezánového typu
Sára Karpsteinová