Lucie TOMŠÍKOVÁ

Bachelor's thesis

Preference spotřebitelů při výběru sýrů holandského typu

Consumer preferences in the selection of Dutch-type cheese
Abstract:
Bakalářská práce zpracovává rešerši zabývající se sýry holandského typu a to jak tuzemské tak zahraniční produkce, jejich výrobou a také vlivem jejich konzumace na výživu člověka. Teoretická část dále zpracovává aktuální problematiku systému chráněného zeměpisného označení a jeho použití. Praktická část je soustředěna na vyhodnocení preference spotřebitelů při výběru sýrů v distribuční síti. Dále se …more
Abstract:
The thesis dealing with the Dutch-type cheeses, both national and foreign production, cheese production and consumption due to human nutrition. The theoretical part also handles the current issue of the protected geographical indication and its use. The practical part focuses on the evaluation of the consumer?s preferences in the selection of cheeses in the distribution network. Furthermore, using …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 26. 5. 2011
Identifier: 21821

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Vendula Pachlová

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

TOMŠÍKOVÁ, Lucie. Preference spotřebitelů při výběru sýrů holandského typu. Kroměříž, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 26. 05. 2011

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe