Bc. Paris Vartanis

Master's thesis

Projekt řízení rizik ve společnosti restaurace u Zámku

The Project of Risk Management Application in the Restaurace u Zámku
Abstract:
Tato diplomová práce byla zaměřena na problematiku řízení rizik v restauračním prostředí na konkrétním příkladu společnosti restaurace u Zámku. Cílem práce bylo analyzovat existující postupy řízení rizik, navrhnout a implementovat zlepšení a zhodnotit jejich efektivitu. V práci byly použity metody kvantitativní i kvalitativní analýzy rizik a strategie řízení rizik, které byly aplikovány na konkrétní …more
Abstract:
This diploma thesis was focused on the issue of risk management in the restaurant environment on the concrete example of the company restaurant u Zámku. The aim of the work was to analyze existing risk management procedures, propose and implement improvements and evaluate their effectiveness. The work used methods of quantitative and qualitative risk analysis and risk management strategies, which were …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 17. 4. 2024

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Lubor Homolka, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Vartanis, Paris. Projekt řízení rizik ve společnosti restaurace u Zámku. Zlín, 2024. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta managementu a ekonomiky
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Management and Economics

Master programme / field:
Business Administration and Entrepreneurship / Entrepreneurship and Business Administration