Bc. Paris Vartanis

Diplomová práce

Projekt řízení rizik ve společnosti restaurace u Zámku

The Project of Risk Management Application in the Restaurace u Zámku
Anotace:
Tato diplomová práce byla zaměřena na problematiku řízení rizik v restauračním prostředí na konkrétním příkladu společnosti restaurace u Zámku. Cílem práce bylo analyzovat existující postupy řízení rizik, navrhnout a implementovat zlepšení a zhodnotit jejich efektivitu. V práci byly použity metody kvantitativní i kvalitativní analýzy rizik a strategie řízení rizik, které byly aplikovány na konkrétní …více
Abstract:
This diploma thesis was focused on the issue of risk management in the restaurant environment on the concrete example of the company restaurant u Zámku. The aim of the work was to analyze existing risk management procedures, propose and implement improvements and evaluate their effectiveness. The work used methods of quantitative and qualitative risk analysis and risk management strategies, which were …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 4. 2024

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Lubor Homolka, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Vartanis, Paris. Projekt řízení rizik ve společnosti restaurace u Zámku. Zlín, 2024. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta managementu a ekonomiky
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta managementu a ekonomiky

Magisterský studijní program / obor:
Ekonomika podniku a podnikání / Podnikání a ekonomika podniku