Ivana Dvořáková

Bakalářská práce

Analýza spotřeby konveniencí ve školních jídelnách

Analysis of The Consumption of Convenience Food in School Canteens
Anotace:
V dnešní době se kvalita školního stravování výrazně zlepšila. Obědy pro žáky jsou zdravější, pestřejší i díky surovinám, které se ve školních jídelnách používají k přípravě jídel. Bakalářská práce se zabývá těmito surovinami a jejich rozdělením podle stupně opracování. Specializuje se na konvenience a jejich spotřebu ve školních jídelnách. Konvenience jsou pohodlné potraviny, které šetří pracovní …více
Abstract:
Lunch for pupils is healthier and more varied thanks to ingredients which are used by organizations that prepare the meals. My bachelors dissertation deals with convenience food and its classification according to the stage of processing. It specializes in convenience food and their consumption in school canteens. Convenience food is comfortable food that save us work, time and energy. The aim of this …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2018
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/doc6n/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 5. 6. 2018
  • Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
  • Oponent: doc. MUDr. Karel Dohnal, CSc.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze