Vliv délky fermentace kakaových bobů na obsah biologicky aktivních látek a nutriční hodnoty čokoládové hmoty – Bc. Barbora Pažoutová
Bc. Barbora Pažoutová
Master's thesis
Vliv délky fermentace kakaových bobů na obsah biologicky aktivních látek a nutriční hodnoty čokoládové hmoty
The effect of the length of cocoa beans fermentation to the content of biologically active substances and the nutritional values of chocolate mass
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2023
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
PAŽOUTOVÁ, Barbora. \textit{Vliv délky fermentace kakaových bobů na obsah biologicky aktivních látek a nutriční hodnoty čokoládové hmoty}. Online. Master's thesis. Praha: University of Chemistry and Technology Prague, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2023. Available from: https://theses.cz/id/pvmrci/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
University of Chemistry and Technology, Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Food Technology
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.