Bc. Dita Ochmannová

Bakalářská práce

Rekvalifikace a profesní kvalifikace v oboru gastronomie

Retraining and Vocational Qualification as a Part of the Lifelong Learning in Gastronomy
Anotace:
Cílem mé bakalářské práce je vysvětlení změn v rekvalifikacích. Dále porovnání délky a obsahu rekvalifikačních kurzů v gastronomii (Barman, Složitá obsluha hostů, Příprava teplých pokrmů, Příprava minutek, Příprava pokrmů studené kuchyně, Číšnické práce, Kuchařské práce) před a po novelizaci zákona č. 179/2006 Sb. A taktéž porovnání rekvalifikace Barman pro dospělé účastníky, a specializace Barman …více
Abstract:
The aim of my bachelor thesis is to explain changes in requalification courses. The comparison between the length and the content of the requalification courses in gastronomy such as: (Bartender, Customer Service , Preparation of Warm Meals, Preparation of the „Minute-Dishes“, Preparation of „ Cold Dishes“, Waiting Occupation, Cook Occupation) before and after the amendment to a law 179/2006 Sb. And …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2014

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 13. 5. 2014
  • Vedoucí: Ing. Pavla Stejskalová
  • Oponent: Mgr. Petr Ptáček, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Pedagogická fakulta