Hygiena pekařských výrobků a suchých skořápkových plodů – Michaela Pokorná
Michaela Pokorná
Bakalářská práce
Hygiena pekařských výrobků a suchých skořápkových plodů
Hygiene of Bakery Products and Dried Nutshells Berries
Anotace:
Moje bakalářská práce na téma Hygiena pekařských výrobků a suchých skořápkových plodů je zaměřena především na možná nebezpečí, která jsou s pekařskými výrobky a suchými skořápkovými plody spojována. První část práce je zaměřena na druhy pekařských výrobků, jejich suroviny a současný stav v Evropě a ČR. Druhá část práce, která je zároveň nejdůležitější, popisuje biologická a chemická nebezpečí pekařských …víceAbstract:
My bachelor's thesis themed hygiene of bakery products and dried nutshells berries is focused on possible hazards all above, which are connected with bakery products and dried nutshells berries. First part is focused on bakery product kinds, their base materials and current status in Europe and Czech Republic. Second part of thesis, which is most important at the same time, describe biological and …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 2. 2015
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: MVDr. Olga Cwiková, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Suché skořápkové plody jako zdroj vitaminů
Soňa Hermanová -
Tropické skořápkové plody a jejich nutriční hodnota
Terezie Baitlová -
Suché skořápkové plody ve výživě člověka
Iveta CHLEBIŠOVÁ -
Vláknité mikromycety jako kontaminanty sušeného ovoce a suchých skořápkových plodů.
Daniela Fabiánová -
Hodnocení mykotoxinů v suchých skořápkových plodech.
Hana Maturová -
Význam suchých skořápkových plodů ve výživě
Martina Suchá -
Stanovení vitaminu E v suchých skořápkových plodech
Veronika Kudelová -
Využití moderních analytických technik pro hodnocení kvality suchých skořápkových plodů
Veronika Valerová
Název
Vložil
Vloženo
Práva