Hygiena pekařských výrobků a suchých skořápkových plodů – Michaela Pokorná
Michaela Pokorná
Bachelor's thesis
Hygiena pekařských výrobků a suchých skořápkových plodů
Hygiene of Bakery Products and Dried Nutshells Berries
Abstract:
Moje bakalářská práce na téma Hygiena pekařských výrobků a suchých skořápkových plodů je zaměřena především na možná nebezpečí, která jsou s pekařskými výrobky a suchými skořápkovými plody spojována. První část práce je zaměřena na druhy pekařských výrobků, jejich suroviny a současný stav v Evropě a ČR. Druhá část práce, která je zároveň nejdůležitější, popisuje biologická a chemická nebezpečí pekařských …moreAbstract:
My bachelor's thesis themed hygiene of bakery products and dried nutshells berries is focused on possible hazards all above, which are connected with bakery products and dried nutshells berries. First part is focused on bakery product kinds, their base materials and current status in Europe and Czech Republic. Second part of thesis, which is most important at the same time, describe biological and …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 15. 2. 2015
Thesis defence
- Supervisor: MVDr. Olga Cwiková, Ph.D.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgronomyBachelor programme / field:
Chemistry and Food Technology / Food Technology
Theses on a related topic
-
Suché skořápkové plody jako zdroj vitaminů
Soňa Hermanová -
Tropické skořápkové plody a jejich nutriční hodnota
Terezie Baitlová -
Suché skořápkové plody ve výživě člověka
Iveta CHLEBIŠOVÁ -
Vláknité mikromycety jako kontaminanty sušeného ovoce a suchých skořápkových plodů.
Daniela Fabiánová -
Hodnocení mykotoxinů v suchých skořápkových plodech.
Hana Maturová -
Význam suchých skořápkových plodů ve výživě
Martina Suchá -
Stanovení vitaminu E v suchých skořápkových plodech
Veronika Kudelová -
Využití moderních analytických technik pro hodnocení kvality suchých skořápkových plodů
Veronika Valerová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights