Vojtech Kapralek

závěrečná práce studenta vyššího odborného studia

Varní výtěžek v závislosti na technologickém postupu a použitých surovinách v pivovaru Hostivar

Anotace:
Absolventská práce je ve své teoretické části věnována přípravě mladiny v celém procesu. Zabývá se šrotováním, následně celým technologickým postupem přípravy mladiny. Podrobně je rozebírán proces scezování a vyslazování. V praktické části je řešen vliv různých způsobů vyslazování na hodnotu varního výtěžku a hledán optimální postup v minipivovaru Hostivar. V závěru práce je tento postup popsán.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 5. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Oldřich Koza
  • Oponent: Bc. Michaela Řičařová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty

VOŠES A SPŠPT

vyšší odborný program:
Potravinářská technologie a biotechnologie

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.