Varní výtěžek v závislosti na technologickém postupu a použitých surovinách v pivovaru Hostivar – Vojtech Kapralek
Vojtech Kapralek
závěrečná práce studenta vyššího odborného studia
Varní výtěžek v závislosti na technologickém postupu a použitých surovinách v pivovaru Hostivar
Abstract:
Absolventská práce je ve své teoretické části věnována přípravě mladiny v celém procesu. Zabývá se šrotováním, následně celým technologickým postupem přípravy mladiny. Podrobně je rozebírán proces scezování a vyslazování. V praktické části je řešen vliv různých způsobů vyslazování na hodnotu varního výtěžku a hledán optimální postup v minipivovaru Hostivar. V závěru práce je tento postup popsán.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 17. 5. 2016
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Oldřich Koza
- Reader: Bc. Michaela Řičařová
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
KAPRALEK, Vojtech. \textit{Varní výtěžek v závislosti na technologickém postupu a použitých surovinách v pivovaru Hostivar}. Online. Absolventská práce. Praha: Vyšší odborná škola ekonomických studií a Střední průmyslová škola potravinářských technologií. 2016. Available from: https://theses.cz/id/pxxnte/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
VOŠES A SPŠPT
vyšší odborný program:
Potravinářská technologie a biotechnologie
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.