Vojtech Kapralek

závěrečná práce studenta vyššího odborného studia

Varní výtěžek v závislosti na technologickém postupu a použitých surovinách v pivovaru Hostivar

Abstract:
Absolventská práce je ve své teoretické části věnována přípravě mladiny v celém procesu. Zabývá se šrotováním, následně celým technologickým postupem přípravy mladiny. Podrobně je rozebírán proces scezování a vyslazování. V praktické části je řešen vliv různých způsobů vyslazování na hodnotu varního výtěžku a hledán optimální postup v minipivovaru Hostivar. V závěru práce je tento postup popsán.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 17. 5. 2016

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Oldřich Koza
  • Reader: Bc. Michaela Řičařová

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty

VOŠES A SPŠPT

vyšší odborný program:
Potravinářská technologie a biotechnologie

Theses on a related topic

  • No theses on a related topic available.