Varní výtěžek v závislosti na technologickém postupu a použitých surovinách v pivovaru Hostivar – Vojtech Kapralek
Vojtech Kapralek
závěrečná práce studenta vyššího odborného studia
Varní výtěžek v závislosti na technologickém postupu a použitých surovinách v pivovaru Hostivar
Anotace:
Absolventská práce je ve své teoretické části věnována přípravě mladiny v celém procesu. Zabývá se šrotováním, následně celým technologickým postupem přípravy mladiny. Podrobně je rozebírán proces scezování a vyslazování. V praktické části je řešen vliv různých způsobů vyslazování na hodnotu varního výtěžku a hledán optimální postup v minipivovaru Hostivar. V závěru práce je tento postup popsán.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 5. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Oldřich Koza
- Oponent: Bc. Michaela Řičařová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KAPRALEK, Vojtech. \textit{Varní výtěžek v závislosti na technologickém postupu a použitých surovinách v pivovaru Hostivar}. Online. Absolventská práce. Praha: Vyšší odborná škola ekonomických studií a Střední průmyslová škola potravinářských technologií. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/pxxnte/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
VOŠES A SPŠPT
vyšší odborný program:
Potravinářská technologie a biotechnologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.