Hodnocení kvality tukové složky potravinových surovin a produktů jejich zpracování – Bc. Nela Průšová
Bc. Nela Průšová
Diplomová práce
Hodnocení kvality tukové složky potravinových surovin a produktů jejich zpracování
Assessment of quality of lipid component in food raw materials and food products
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2018
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PRŮŠOVÁ, Nela. \textit{Hodnocení kvality tukové složky potravinových surovin a produktů jejich zpracování}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/pykiyw/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Chemie a analýza potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.